Till förstasidan

  Arkiv
Förenade Israelinsamlingen Keren Hayesod
Reportage
Data-Forskning-
Medicin
Ekonomi
Kultur
I bokhyllan
I skivstället
Sport
Krönikor
Ståndpunkten
Israeliana
Myter och fakta
Judiska symboler
Organisationer
Länktips
Övriga rubriker

Menorah

Förenade Israelinsamlingen - Keren HayesodGrattis till Diana och Peter!

Diana Westman och Peter David gifte sig i början av augusti, och som Diana uttryckte det: "Vi behöver inte fler Iittala-vaser." I stället önskade de att familj och vänner gav en gåva till Förenade Israelinsamlingens arbete, vilket vi är tacksamma för. På så sätt kunde 11 000 kr läggas till Akutinsamlingen i samband med kriget mellan Israel och Hamas, och hjälpa många barn till säkerhet i norra Israel.

Stort tack till er Diana och Peter - och allt gott inför framtiden!


Tack Peter!

När Peter Rosenberg fyllde 60 år i våras valde han att avstå från presenter och i stället låta vännerna gratulera honom med en gåva till Förenade Israelinsamlingen. Resultatet blev hela 11 000 kr till barnen i Neve Michael och Karmiel - ett välkommet bidrag till de över 500 barnen i dessa barnbyar.

Tack Peter, och tack till dina vänner!


Vilken picknick!

Young Leadership Sweden - by Keren Hayesod, före detta KHYPAS, avnjöt sin första "kungliga sommarpicknick" (den 1 juni). En somrig buffé av svenska bakverk och israeliskt vin och frukt dukades upp längs de soldränkta gräsmattorna i den Kungliga Hagaparken. Nya och gamla bekanta i nätverket lärde känna varandra bättre och fick möjligheten att träffa en spontan delegation från Kina.

Kontakta khypas.vip@gmail.com för mer information om våra fantastiska events och spännande föreläsningar i höst.Textlänkar
Till nästa artikel (i detta nummer)
Till föregående artikel (i detta nummer)
Till framsidan
Till arkivet© Citera oss gärna - men ange källan!