Till förstasidan

  Arkiv
Förenade Israelinsamlingen Keren Hayesod
Reportage
Data-Forskning-
Medicin
Ekonomi
Kultur
I bokhyllan
I skivstället
Sport
Krönikor
Ståndpunkten
Israeliana
Myter och fakta
Judiska symboler
Organisationer
Länktips
Övriga rubriker

Menorah

Förenade Israelinsamlingen - Keren Hayesod
"Egen insamling"
spännande nyhet på vår hemsida!

Under hösten gjorde vi om vår hemsida www.israelinsamlingen.org. Den är nu modern och snygg, lätt att hitta på och du kan också enkelt ge en gåva.

En särskild funktion är det som kallas Egen insamling". Det innebär att vem som helst kan starta en egen insamling på hemsidan, och sprida den bland familj, vänner och bekanta. Det kan vara så att du fyller 50 år, har bröllopsdag eller tar examen, och inte gärna vill ha presenter för egen del utan i stället göra en insamling till något av våra ändamål.

Du skriver själv en text, väljer en bild, bestämmer när insamlingen ska börja och avslutas, bestämmer hur mycket varje SMS ska ge i gåva, sätter ett insamlingsmål - sedan är det bara att sprida via mejl, Facebook, Twitter, brev eller på vilket sätt du vill. Du som givare har möjlighet att vara anonym. Alla kan följa insamlingen direkt på hemsidan - det är spännande!

Här är länken till startsidan: http://insamling.israelinsamlingen.org.

Hittills har vi haft två "egna insamlingar": en i slutet av november till Chanukapresenter åt barnen i våra barnbyar, som var en stor succé och gav drygt 20.000 kr ( mer än dubbelt så mycket som målet) och en för Förintelsens överlevande i Israel som pågår en vecka till.

Vill du bidra till denna insamling, skicka SMS till israel 158 så går 100 kr till detta ändamål. Eller ge valfritt belopp med ditt kort via hemsidan.

Kontakta oss för mer information om du vill veta mer eller få hjälp att komma igång!Textlänkar
Till nästa artikel (i detta nummer)
Till föregående artikel (i detta nummer)
Till framsidan
Till arkivet© Citera oss gärna - men ange källan!