Till förstasidan

  Arkiv
Förenade Israelinsamlingen Keren Hayesod
Reportage
Data-Forskning-
Medicin
Ekonomi
Kultur
I bokhyllan
I skivstället
Sport
Krönikor
Ståndpunkten
Israeliana
Myter och fakta
Judiska symboler
Organisationer
Länktips
Övriga rubriker

Menorah

Förenade Israelinsamlingen - Keren HayesodIsraeldagen den 30 mars 2014

- om frivilligorganisationer i Israel och Sverige

Nu laddar vi för vår tredje Israeldag sedan starten 2010!

Tanken med Israeldagen är att erbjuda det näst bästa. Om du inte har möjlighet att följa med på våra Israelresor och se hur dina gåvor kommer till glädje och nytta - då får vi väl försöka förmedla detta här i Sverige! Vi presenterar en del av våra projekt och försöker samtidigt ge ny kunskap om hur den sociala sektorn fungerar i Israel.

Även denna gång bjuder vi in intressanta gäster från olika projekt i Israel, det kan vara från någon av våra barnbyar, äldreprojekt och andra aspekter av vårt arbete. Naturligtvis har vi även spännande svenska talare och medverkande.

Vi arbetar hårt med att få allt på plats och just nu är inte programmet klart, men reservera söndagen den 30 mars, i Stockholm. Inbjudan kommer i januari.

Denna gång fokuserar vi på socialt entreprenörskap och frivilligorganisationer, med några av våra projekt i Israel som exempel. Hur ser det ut i Sverige jämfört med Israel? Kanske har Sverige rentav något att lära av Israel?

Vi lovar en lärorik, spännande och givande dag!

Gör en intresseanmälan redan nu, så ser vi till att hålla dig informerad framöver. Ring på 08-667 67 70 eller skicka e-post till info@israelinsamlingen.org.Textlänkar
Till nästa artikel (i detta nummer)
Till föregående artikel (i detta nummer)
Till framsidan
Till arkivet© Citera oss gärna - men ange källan!