Till förstasidan

  Arkiv
Förenade Israelinsamlingen Keren Hayesod
Reportage
Data-Forskning-
Medicin
Ekonomi
Kultur
I bokhyllan
I skivstället
Sport
Krönikor
Ståndpunkten
Israeliana
Myter och fakta
Judiska symboler
Organisationer
Länktips
Övriga rubriker

Menorah

Förenade Israelinsamlingen - Keren HayesodNya i styrelsen

Michael Wilczek
Medicinsk redaktionschef på Läkartidningen

"Israel är mitt hem, fastän jag aldrig bott där. Att landet har ett fantastiskt utbud av kultur, restauranger, nattliv, naturupplevelser och världens bästa hummus är en härlig bonus.

Förenade Israelinsamlingen gör ett fantastiskt arbete som fler borde ta del av. Genom att gå med i styrelsen hoppas jag kunna bidra till att fler 70- och 80-talister knyts till föreningen."


Michael Grünberger
Finanschef/CFO på Rabble Communications

"Förutom god mat och billig taxi är Israel för mig det självklara judiska hemlandet som vi alla har en del av, oavsett var vi idag har vår boning. Samtidigt har vi alla ett ansvar att dra vårt strå till stacken och göra vårt för att hjälpa till, något som vi kan och bör göra med glädje.

Som många andra föreningar står Förenade Israelinsamlingen inför en utmaning att nå ut till och engagera nya generationer. Tillsammans med övriga i styrelsen vill jag skapa rätt förutsättningar för att engagera 70 och 80-talister inom föreningens ramar.

Under hösten kommer Michael Wilczek och jag att arrangera våra första evenemang. Jag är övertygad om att nya generationer behöver Förenade Israelinsamlingen minst lika mycket som Förenade Israelinsamlingen behöver nya generationer."Textlänkar
Till nästa artikel (i detta nummer)
Till föregående artikel (i detta nummer)
Till framsidan
Till arkivet© Citera oss gärna - men ange källan!