Till förstasidan   Arkiv
Förenade Israelinsamlingen Keren Hayesod
Reportage
Data-Forskning-
Medicin
Ekonomi
Kultur
I bokhyllan
I skivstället
Sport
Krönikor
Ståndpunkten
Israeliana
Myter och fakta
Judiska symboler
Organisationer
Länktips
Övriga rubriker

Menorah

Förenade Israelinsamlingen - Keren HayesodPopulära litografier av Madeleine Pyk

Madeleine Pyk är en av de mest folkkära konstnärerna i det här landet. Hon har en lång karriär bakom sig och är fortfarande verksam som konstnär.

Madeleine har i många år stött Förenade Israelinsamlingens arbete genom att skänka litografier till oss. Hon har aldrig begärt något i gengäld, hela försäljningssumman har tillfallit våra ändamål i Israel. Nu bidrar hon ännu en gång med en generös gåva.

Mappen "Änglabukten" består av fem litografier, producerad i samarbete med Hedenius Konsthandel i Stockholm. Motiven är från södra Frankrike, du ser dem här ovan. Det är oerhört hög kvalitet på trycket och upplagan är naturligtvis signerad och numrerad. Litografierna är 45 x 46 cm stora och är tryckta i 12-16 färger.

Vill du se samtliga litografier? Välkommen till vårt kontor på Nybrogatan 19 i Stockholm, eller hör av dig så löser vi det på något annat sätt.

Priset då? Mappen säljs enbart i sin helhet och Madeleine Pyk har satt minimipriset 15 000 kr. Vi har budgivning på mappen, den som bjudit högst fredagen den 5 april kl 14.00 vinner.

Bud mottas skriftligt till info@israelinsamlingen.org eller per brev. Muntliga bud kan vi inte ta emot. Kontakta oss via mejl eller tel 08-667 67 70 om du har några frågor.

Ulf CahnTextlänkar
Till nästa artikel (i detta nummer)
Till föregående artikel (i detta nummer)
Till framsidan
Till arkivet© Citera oss gärna - men ange källan!