Till förstasidan   Arkiv
Förenade Israelinsamlingen Keren Hayesod
Reportage
Data-Forskning-
Medicin
Ekonomi
Kultur
I bokhyllan
I skivstället
Sport
Krönikor
Ståndpunkten
Israeliana
Myter och fakta
Judiska symboler
Organisationer
Länktips
Övriga rubriker

Menorah

Förenade Israelinsamlingen - Keren HayesodFölj med till Israel 1–8 november!
Förenade Israelinsamlingens Israelresa

Att resa med oss är att se hur israelerna verkligen lever. Vi upplever Israel på ett väldigt speciellt sätt och ser hur våra insamlade medel underlättar utsatta israelers liv.

Vi besöker förstås Förenade Israelinsamlingens projekt i Israel: barnbyarna Neve Michael och Afula Ilit, Alumotskolan och projekt för äldre i Beersheva och Tel Hai College.

Vi inviger flera nya projekt, helt finansierade av svenska givare: ett ”after school centre” i Afula Ilit, ett center för familjeterapi i Neve Michael, ett center för ungdomar med inlärningsproblem vid Tel Hai och ett projekt i ungdomsbyn Yemin Ord som drabbades hårt av bränderna i december 2010. Samtidigt besöker vi flera andra platser där byggnation pågår och lägger grundsten till helt nya projekt.

Det blir också tillfälle till ”vanlig” turism med gruppen och på egen hand, med sol och bad, shopping etc. Vi tillbringar också en dag i Jerusalem.

Preliminärt pris 11 900 kr/person i dubbelrum (enkelrumstillägg 2 900 kr)
I priset ingår direktflyg Arlanda – Tel Aviv, hotellrum, transfers i Israel, gemensam buss, svensktalande guide, lunch 3–4 dagar och middag 3 dagar under tiden i Israel, samt dricks till guide och chaufför.
Avbeställningsskydd och ev reseförsäkring tillkommer. Prisförändringar kan ske beroende på valutakursförändringar och/eller ändrade skatter.

Lämna din intresseanmälan (ej bindande) till Förenade Israelinsamlingen, Box 5053, 102 42 Stockholm, via vår hemsida www.israelinsamlingen.org eller e-post resa@israelinsamlingen.org senast den 15 juni.

För mer detaljer om resan, resevillkoren och ev frågor, kontakta Ulf Cahn på tel 08-667 67 70.Textlänkar
Till nästa artikel (i detta nummer)
Till föregående artikel (i detta nummer)
Till framsidan
Till arkivet© Citera oss gärna - men ange källan!